En update från Mallis! Numero uno

Detta är skrivet den 19 april och alltså ”postat” en dag sent pga ett internet som både varit dyrt och mödosamt att få snurr på – men nu funkar det fint! Så lite mer frekventa uppdateringar kan väntas…

19 april Pollenca

Dagens pass blev en riktig långkörare på nya stumpjumpern, ute från 10 på morgonen till 20 på kvällen. Satt bra i benen som igår fick bekänna några timmars stenig utförslöpning med tillhörande taggbuskar. Man kan med andra ord ha skäl att tro att jag slarvat med benrakningen för tackvare taggbuskarna är det riv- och skärsår över hela benen.

Dagens pass började som sagt på morgonkvisten och vi satte av längs asfalten upp mot Lluc och några andra byar där vi skulle möta upp resten av gänget. Fick tillfälle att trycka på lite extra redan i startbacken då det kom ett gäng landsvägare som var ute på en bergarunda. Alltid lika lika härligt att hänga av landsvägsåkare på en MTB, hade man haft hår på benen så hade det suttit extra gott.

En espresso senare började det riktiga passet på faktiskt förvånande bra vandringsleder som troligen inte var till för oss cyklister men ingen klagade allt för högljudt så det var bara att bomma på. Efter lunch i en typsik liten spansk pärla kallad Fornalux (med apelsinträd i varenda hörn) bar det av längs grymma singletracks vid kusten med avslutande backkörning upp för Sa Callobra. Därefter ännu mer stigar av velodromkaraktär ner mot vårt mysiga tillhåll i Pollenca.

Vi bor i en villa en bit utanför byn, så när vi inte tränar så lever vi ett lugnt och stillsamt lantliv, skönt!

Mer träningspass och bilder är att vänta.

So hold on.

/Hank

Annonser
Det här inlägget postades i Explore Sweden. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En update från Mallis! Numero uno

  1. "Motti" Lena skriver:

    Låter som ni har det riktigt bra, härligt!
    Glad påsk på er alla!

  2. Peter skriver:

    Inte alls avundsjuk 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s