Diverse firande och RAR!

Nationaldagen till ära hade Josefina Wikberg (Haglöfs Silva) bjudit in till examensfest & försenat 30-års kalas och det självklart kombinerat med ett kortare mutlisportrace, RAR-Rödviken Adventure Race!

Vädret kunde inte ha varit bättre, en fantastisk dag vid havet (Kont, Umeå). Startade med en löpning ca 4 km med superfina stigar och lite myrlöpning –  in till växling och ut på en runda MTB på riktigt stökiga och roliga stigar, därefter växling och ut på en härlig skärgårdspaddling som avslutning på racet.

IMG_0868

Inga vanliga nummerlappar utan istället Björns och Jossas samling av Bib-västar från olika tävlingar runtom i världen. Hade Arvid varit med så hade han kunnat dra otaliga anekdoter om dessa tävlingar kan jag lova…

Mattias Nyström drog upp tempot direkt på löpningen, tog rygg och stoppade kartan lite fint åt sidan. Löpningen kändes bättre än väntat och höger vaden som fick sig en törn i Flinta Vestling tävlingen är nu officiellt back in bussiness. Skönt! In till växling hade Björn sprungit på riktigt bra och rätt väg och kom in ca halvminuten före mig och Nyström.

Vi växlade tillsammans och kom efter ett tag ikapp och förbi Björn. In till växling var vi så gott som samlade igen. Snabbt byte och ner med kajaken i en ledning som inte varade allt för länge. Rydvall la in en rökare direkt och tog tät före Mattias och mig. Tappade successivt under paddlingen, men lyckades hålla nere avståndet bättre än sist vi körde ihop. Hittade bitvis bra tajming och tryck i paddlingen, fortfarande en bra bit efter – men ett fall framåt åtminstonde. I mål som trea bakom Rydvall som vann på hemmaplan till publikens jubel och Nyström som god tvåa strax bakom Björn.

IMG_0879

IMG_0882

IMG_0883

IMG_0886

IMG_0892

IMG_0896

IMG_0899

IMG_0905

IMG_0925

IMG_0935

Eftermiddagen avrundades med all-you-can-eat buffé med matpajer och efterrättspajer innan vi styrde kosan tillbaka till stan igen. Tack Jossa och Björn för en mycket trevlig tävling och dag!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Diverse firande och RAR!

  1. scott skriver:

    såg ut som en riktig fin tävling !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s