Bike and Run

bild

Ett nytt träningsår har precis börjat och som alltid har lite mer träningssug kommit med det! Har inte övertränat under hösten och fram till jul direkt, men har ändå fått till ett par viktiga pass/vecka för att kunna behålla någon slags nivå. Och sant som någon sagt handlar det ju inte om att träna mest..utan bäst…

Dagens pass bjöd på ca 18 km löpning följt av ca 40 min cykling, första 7 km tråkig väg och resterande sträcka på vår fina Tavelsjöled som liknade mer bäck än led denna gång. Fick tillfälle att studera min fotisättning på vägen tillbaka, bilden ovan. Ska man springa på en sådan där rak linje eller?

Att träningssuget ökat markant kan också ha att göra med att årets cykel är på ingång. Nu är det bara att hoppas på att snön, kylan och hårda skoterleder också är på G.

Testar i år att köra heldämpat, har en känsla av att det kan komma att bli riktigt bra.

Specialized Epic Expert Carbon WC från Evalds MTB. Ytterligare en ny grej för mig är XX0 systemet med ett drev fram, jäkligt cleant precis som den interna vajerdragningen. Återkommer med de första intrycken när den är på plats och invigd!

cykelAppropå att inte träna mest utan bäst, så är den verkliga sanningen nog en kombination av de båda, såsom vår legend Ingemar Stenmark förklarade ekvationen:

ing

Ha en fortsatt bra söndag och glöm inte att träna!

//Henrik

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s