Samarbetspartners

Huvudsponsor: STATKRAFT

Statkraft är störst i Europa inom förnybar energi och Sveriges fjärde största elproducent. Koncernen producerar och utvecklar vattenkraft, vindkraft, gaskraft och fjärrvärme och är en betydande aktör på de europeiska energibörserna. Statkraft har närmre 3400 medarbetare i mer än 20 länder. Statkraft är lagets huvudsponsor och tillsammans med dem skapar vi årligen en spännande tävlingsplan.

 

 

NOMADO kayaks / EPIC Kayaks Nomado är återförsäljare och distributör av Epic kayaks i Sverige. Vi kör med modellerna v14 och v10l i laget.

epicNomado_logo

 

ODLO har ett brett sortiment av sportkläder och är världsledande inom funktionssegmentet. ODLO grundades av norrmannen Odd Roar Lofteror i början av 1900-talet och distruberas idag i över 20 olika länder. ODLO hjälper oss med funktionskläder och tävlings- och träningskläder.

Millet är ett franskt varumärke som tillverkar kläder och utrustning som håller dig trygg och säker i bergsmiljöer. Millet hjälper oss med lätta och vattentäta jackor.

Kalas har tillverkat skräddarsydda och specialdesignade teamkläder för cyklister och andra idrottsutövare i mer än 20 år. Kalas har hjälpt oss att ta fram en unik design på våra tävlingskläder till säsongen 2012.

Squeezy är vår leverantör och samarbetspartner för barer, gels, sportdryck och andra energiprodukter som vi använder under träning och tävling.

20130609-003210.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s